Flightspotters på Outsiders, Kanal 5

Idag var det dags för säsongspremiär av outsiders på kanal 5 och en av outsiders var ”flightspotters”. Intressant att man ser oss flightspotters som outsiders. Flightspotters är faktiskt ett hobby som är mycket vanligt på hela världen. Även om kanal 5 ser flightspotters som nördar har jag aldrig sett mig eller blivit kallat en sådan. Dessutom är långt ifrån alla spotters mål att ha bilder på airliners.net… Många som jag känner har slutat ladda upp bilder på denna sida och väljer andra, mindre och mera personliga sidor istället. Varför inte ladda upp dem på airplanes.se?

3 reaktioner till “Flightspotters på Outsiders, Kanal 5”

 1. Jag tyckte också att Kanal5s utpekande av flightspotters-killarna som outsiders var lite… överdrivet. Även om jag själv inte är så insatt i den hobbyn så märkte man att dessa pojkar bara var noobs!

  Den där tjejen med dockan var dock lite väl creepy, vet någon om hon blev tvångomhändertagen efter inspelningen av programmet?

 2. Hejsan jag bara undrar om det finns flygintresserade i Göteborg. Är ingen flygspottare än men det vore kul att träffa likasinnade. Har nyss köpt en D90 men är alldeles ur kass på inställningarna. Lite hjälp hade inte varit fel.

  Annars så är jag grymt flygintresserad och pysslar med segelflyg och simulator flyg på fritiden.

  Har en dröm att en gång bygga en simulator som dessa killar:

  http://www.boeing737sim.se/
  http://www.ivarhestnes.com/
  http://www.737ng.co.uk/

Kommentarer inaktiverade.