Tyvärr bara fuskröster

Tävla med dina sommarbilder, så står det på PC För Alla, tydligen Sveriges största fototävling. Huvudvinsten är en systemkamera värd 14000 sek.

So long so good, men tyvärr är det ett antal personer som fuskar till sig bra betyg och sabbar för andra. En bild dök upp, uppladdaren satte en 10 på sin bild, vilket är helt OK. Det som inte är att samma bild hade betyg 1,04 bara 3 minuter senare. Detta betyder att den har fått 250 stycken 1:or på 3 minuter. Detta är ganska osannolikt, inte bara antalet 250 utan även att så många skulle ha gett den en etta medans de andra bilder hade oförändrade betyg.

Kolla själv här och ge bilden ett rättvist betyg. OBS, det är inte jag som har fotat bilden, men jag tycker att bilden är värd mycket mer än en etta! Jag hoppas att PC For Alla skärpar fuskkontrollen för det här är inte OK. Vem vill vara med i en tävling som bara består av fuskröster? Inte jag! Samma sak hände några minuter senare med den här bilden. Både bilder är med i sommartävlingen.

Två av mina bilder, som fortfarande är här, finns här och här. Tack för att ni även ge den här bilden ett rättvist betyg. Jag tycker att de är mycket bättre än de som ligger på topplistan. Dessa bilder tävlar under ”sommarbilder”.

Jag får se hur länge till jag är med i tävlingen. Nånting måste hända!

2 reaktioner till “Tyvärr bara fuskröster”

  1. jag var med i topplistan ett tag efter någon timma såg jag att jag hade 3snitt poäng från 6. jag slutade tävla efter det.Tråkigt att tävla med fuskare

  2. Jag upptäckte nyss tävlingen, och när jag sedan laddade upp en bild jag fått mycket beröm för så låg jag först på topplistan och en minut senare var medelbetyget tre. Trist att bara ge ettor för att själv försöka komma upp till en bra plats, så det är bara hoppas att det finns en jury som får avgöra vem som verkligen vinner i slutet.

Kommentarer inaktiverade.