Hollywood fixade månlandningen

NASA fick hjälp av Hollywood för att fixa till filmerna från månlandningen för 40 år sedan. Nej, det är inte som många tror att filmerna spelades in i ett studio nånstans i Hollywood. NASA fick nu, 40 år efter månlandningen, hjälp av Hollywood med att redigera och restaurera orginalfilmerna som togs på månen.

Hittills har 40 procent av filmerna restaurerats. De nya filmerna är mera detailjrika och mindre korniga, det vill säga mycket bättre kvalité.

Kul idé att fixa filmerna! Men en sak undrar jag ju… Filmerna ska vara mera detailjrika… Och varifrån kommer dessa detailjer? Med andra ord kommer filmerna inte återspegla hela verkligheten, vilket jag tycker är tråkigt.

Expressen: Tydligare steg på månen

En reaktion till “Hollywood fixade månlandningen”

  1. jaooooo! kan vi få en BOLLYWOOD variant oxå? lite dans inslag skulle sitta fint. `cuz there is no business like ….japp, show business. en funderare:
    igår (den 16 torsd-på nätet) på aftonbladets första sida två artiklar: äntligen uppsjuten men med skador ….mm angående den senaste. man har det svårt och osäkert härifrån uppåt – med alla gubbar närvarande och flera chanser om det går fel. nästa artikel om att:det var inte fejk det var sant att 40 år sen gick det å sjuta upp flera ggr om och inte minst från månens yta. dvs: kasta ned en skrothög på månens yta som sen kommer att fungera felfritt…..med 40års gammal teknik.

Kommentarer inaktiverade.