Ryanair medger misstag

Nu har det hänt nåt nytt! Ryanair erkänner, kanske för första gången, att de har gjort nånting fel. Vanligtvis är den enda reaktionen som man får av Ryanair att de är bäst, felfri och alla andra flygbolag är sämst. Inte den här gången.

Efter bombdåden på Mallorca ställdes alla flyg in vilket strandsatte många svenska turister. Och Ryanair gjorde ingenting för att få dem hem. Eftersom alla plan nästan är utbokad tar det evigheter att boka om alla passagerare på nya flyg, och att sätta in extra flyg finns inte i Ryanairs värld.

Sverigechefen för Ryanair tyckte efter flygstoppet att Svenska regeringen skulle flyga hem sina medborgare. Och det är just detta uttalande som Ryanairs chef Michael O´Leary nu tar tillbaka. Samtidigt säger han dock att han fortfarande har största förtroendet för sverigechefen.

Jag tycker att Ryanair borde sätta in extra flygplan för de flyg som inte blev av. Passagerarna betalade faktiskt för resan, men det spelar nog ingen roll för Ryanair. De har fått betalt och det är det de vill. Om passageraren kommer fram eller ej tycker inte de spelar någon som helst roll.

SVD: O’Leary medger misstag